Tjänster

Innan du ska flytta måste du tänka på flera saker, jobbigast är förmodligen städningen. Det är svårt att veta hur lång tid det tar, vem som ska göra det och hur mycket det kostar att ta hjälp av en städfirma.

– Vi på Cleaningpower har löst detta problem åt dig. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får ett skinande resultat som garanterat går igenom besiktningen. Vi hjälper även till att flytta dina saker om du ej hinner eller orkar göra det själv. , och sparat dina pengar och din tid.

– Det enda du behöver göra är att ansöka om hjälp här på sidan så får du både prisförslag och professionell hjälp att planera din flytt och städning. Allt till Örebros kanske bästa priser.

Vi erbjuder tre typer av tjänster:

1) Flyttstädning: NI FLYTTAR ,VI STÄDAR!!!

Genom flyttsädning städar vi hela din lägenhet/villa mellan tak och golv, allt utom målade väggar ingår i våra städtjänster.

Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete. Garantin innebär att vi kommer tillbaka och rättar till eventuella städfel från besiktningen, helt kostnadsfritt!
Garanti gäller för 10 dagar efter städning är gjort, garanti upphör att gälla om kunden flyttar in i bostaden, eller kund väljer själv att städa efter oss.
I fall att kunden blir inte nöjd med vårt jobb och ändå vill inte använda sin garanti (genom 10 dagar), han/hon har inte rätt att debitera oss eller inte betala vår faktura.

2) Veckostädning: LEV I ETT RENT HEM!!!

Vi erbjuder veckostädning för hela eller delar av ditt hem. Alltid till samma låga priser och alltid med rätt till RUT avdrag. Gör som många av stamkunder. Lämna städning till oss och njut av att komma hem till ett skinande rent hem varje vecka. Kontakta oss för offert.

3) Flytthjälp: NI LÄMNAR ALLT OCH VI FLYTTAR SNABBT!!!

Vi erbjuder hjälp med flytt. Vi vet att det kan vara både tungt och jobbigt att flytta. Därför hjälper vi till med både flytt och efterföljande städning. Allt för att du ska kunna lägga din energi på att göra ditt nya hem så hemtrevligt som möjligt. Om du har speciella önskemål om hur du vill möblera i din nya bostad så kan vi tillsammans göra en plan över var alla möbler och lådor ska stå. Så att du själv slipper flytta runt på sakerna när vi är klara. För att ansöka eller be om en offert, kontakta oss redan idag.